Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ατημέλητος κότσος: Πως να τον πετύχεις μόνη σου!

Ατημέλητος κότσος: Πως να τον πετύχεις μόνη σου!

Είναι ωραία να πειραματιζόμαστε με διάφορα χτενίσματα και να βρίσκουμε αυτό που μας πάει περισσότερο χωρίς όμως να ταλαιπωρούμε τα μαλλιά μας. Άλλωστε το φυσικό είναι και το καλύτερο και πόσο μάλλον όταν είναι επιμελώς ατημέλητο.
Αν,λοιπόν, έχεις να βγεις το βράδυ η ακόμη και να πας στην δουλειά σου και δεν ξέρεις πως να κάνεις τα μαλλιά σου, σε ενημερώνουμε πως ο ατημέλητος κότσος όχι μόνο είναι ένα γρήγορο και ωραίο χτένισμα αλλά είναι και της μόδας. Πως θα τον πετύχεις λοιπόν;
Προετοιμασία: Λούσου όπως κάνεις συνήθως και στο τέλος βάλε μία γενναιόδωρη δόση conditioner, ώστε τα μαλλιά σου να είναι μαλακά και λαμπερά. Άφησέ τα να στεγνώσουν μόνα τους ή απλά στέγνωσέ τα με ένα πιστολάκι.
Πως να  πιάσεις τα μαλλιά σου: Πιάσε τούφες-τούφες τα μαλλιά σου προς τα πίσω ώστε να δημιουργήσεις ένα χαμηλό σινιόν. Στη συνέχεια στρίψε τις τούφες προς τα μέσα και πιάσε τες με ένα τσιμπιδάκι.
Αφού το κάνεις φρόντισε να μην είναι όλα τα μαλλιά πιασμένα προς τα πίσω αλλά να πετάνε τούφες μπροστά ώστε να είναι επιμελώς ατημέλητο το look.
Μπορείς να ολοκληρώσεις το χτένισμα με κάποιο αξεσουάρ όπως ένα λουλούδι ή μία διακριτική στέκα! Το χτένισμα είναι έτοιμο..τόσο απλό!

πηγή: Joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου