Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ελένη Μενεγάκη: Πήρε την εκδίκηση της!

Ελένη Μενεγάκη: Πήρε την εκδίκηση της!

Πολλά είχαν γραφτεί για το πώς θα διαμορφωθεί το σκηνικό στη μεσημβρινή ζώνη και για το πώς θα «περπατήσει» η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, τώρα που η Τατιάνα Στεφανίδου θα βρίσκεται κάθε μεσημέρι «απέναντι» της.
Και μπορεί η Τατιάνα την πρώτη εβδομάδα να σημείωσε αρκετά καλά ποσοστά τηλεθέασης, όμως, χθες στην πρεμιέρα της Μενεγάκη το κλίμα μάλλον αντιστράφηκε αφού με το… «καλησπέρα σας», η Ελένη πήρε την εκδίκηση της για όσα γράφονταν το τελευταίο διάστημα «σκαρφαλώνοντας» στο 32,3% σε ό,τι αφορά τα δυναμικά κοινά και στο 22,7% στο σύνολο.
Την ίδια στιγμή, η εκπομπή «Μία» του Star με την Τατιάνα Στεφανίδου βρισκόταν στο 8,1% στα δυναμικά και στο 10,3% στο σύνολο, αφήνοντας να φανεί ότι θα είναι μία δύσκολη σεζόν ή τουλάχιστον μία σεζόν στην οποία θα πρέπει ακόμη πολλά να γίνουν για να μειωθεί η «απόσταση» σε ό,τι αφορά τα ποσοστά.
Όσο για τη Μενεγάκη; Πανευτυχής έγραψε στο Twitter: «Καλημέρα! Κάντε τις δουλίτσες σας τώρα το πρωί γιατί στη 1:00μμ σας περιμένουμε. 3 ώρες αποχή από τις σκοτούρες μας. Μόνο χαρά και κέφι».

 πηγή: joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου