Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

How to be a hacker

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όποιος διαβάσει αυτό το άρθρο γίνεται αυτόματα "το-παιδί-που-θα-φωνάζουμε-πάντα-όταν-έχουμε-πρόβλημα-με-τα-pc". Διαβάστε με δική σας ευθύνη.

ΟΚ, αφού έφυγαν οι υπόλοιποι είμαστε έτοιμοι να μπούμε στο σκοτεινό και μυστηριώδη κόσμο των hacker. Εκεί που τα firewall είναι ψεύτικα και τα antivirus δε μετράνε καθόλου. Ακολουθούν τα 5 πιο σημαντικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις για να γίνεις hacker.

1) Ντύσου σαν τον Νίο

Σημαντικό κομμάτι του να είσαι hacker είναι το τι φοράς όταν κάνεις τις χακεριές σου σε όλους τους σέρβερ του ίντερνετε. Αγόρασε άμεσα ένα μακρύ μαύρο παλτό, κατά προτίμηση δερμάτινο, καθώς και δερμάτινα γάντια ώστε να καλύπτεις τα ίχνη σου στο πληκτρολόγιο. Για το κεφάλι έχεις 2 επιλογές, ένα fullface ή μαύρα γυαλιά ηλίου βγαλμένα από videoclip των Offspring για να είσαι πιο κουλ.
ezgif.com-optimize

2) Λέγε φωναχτά τι κάνεις

Αλλά όχι σε απλά ελληνικά. Όσο πιο περίπλοκα τόσο πιο πιθανό είναι να πετύχει το hack. Για παράδειγμα, το "Googlάρω πώς να σβήσω τον ιό" μπορεί να γίνει εύκολα " εκχωρώ παραμέτρους σε on-line σύστημα αναζήτησης! Χρησιμοποιώντας αυτά τα δεδομένα μπορώ να εντοπίσω και να αφαιρέσω το malware-keylogger-backdoor πρόγραμμα". Είναι τόσο εύκολο που μπορείς να το κάνεις και ΕΣΥ!
το online σύστημα αναζήτησης
το online σύστημα αναζήτησης

3) Γρ4φ3 3Τσ1

Όλοι ξέρουν πως οι hacker χρησιμοποιούν τη γλώσσα l33t (leet) για να γράφουν στα fora (ναι, ο πληθυντικός του forum είναι fora) για να μην τους καταλαβαίνει το FBI. Το να γράψεις σε l33t είναι απλό. Αντικαθιστάς μερικά γράμματα με αριθμούς αραιά και πού και ανά 2-3 γράμματα πετάς και ένα κεφαλαίο για να τους μπερδέψεις όλους. Δ3ν 3ίΝ4ι κ4ι τ0Σ0 δύσκ0Λο.
leet
η άλφα βήτα του leet

4) Πρέπει να έχεις μαύρο background...

...και τα γράμματά σου να είναι πράσινα για να κάνουν αντίθεση, αλλιώς ο κώδικας σου δεν θα κάνει ποτέ compile. Εμ τι; Χαζοί είναι όλοι οι hacker στις ταινίες που το κάνουν; Επίσης καλό θα ήταν να έχεις 100,000 παράθυρα ταυτόχρονα στην οθόνη για να γεμίζεις τη RAM με χαζές εφαρμογές και να κολλάει το antivirus!
windows

5) Γράφε όσο πιο γρήγορα μπορείς

Το μεγαλύτερο μυστικό είναι να γράφεις όσο πιο γρήγορα μπορείς ώστε να μην μπορούν οι γύρω σου να καταλάβουν τι κάνεις σε συνδυασμό με την περίπλοκη περιγραφή που τους κάνεις (βλέπε βήμα 2). Δεν χρειάζεται καν να βγάζει νόημα αυτό που γράφεις. Αγνόησε εντελώς βασικά κουμπιά όπως το spacebar, το enter, το backspace κ.λπ. και επικεντρώσου στο να πατήσεις όσο πιο πολλά κουμπιά μπορείς με μανία (σε κάποιες περιπτώσεις και το ίδιο κουμπί 10-15 φορές).
typing
Συγχαρητήρια!!! Είσαι έτοιμος να βγεις εκεί έξω και να κάνεις όποιο υπολογιστικό σύστημα είναι συνδεδεμένο στο mainframe να κάνει αυτό που εσύ θες!
giphy

 πηγή: thinkdrops.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου