Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Kate Moss: Το μυστικό ομορφιάς της δεν κοστίζει τίποτα!



Έχεις ποτέ αναρωτηθεί πως είναι δυνατόν μια γυναίκα που κάνει τη ζωή της Kate Moss, με ξενύχτια, υπερκατανάλωση αλκοόλ, έκθεση σε δυνατά φώτα και κάπνισμα, να έχει τόσο λαμπερή επιδερμίδα στα 40 της; Την απάντηση την δίνει η ίδια και με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνουμε ότι… την μυστική κούρα ομορφιάς της μπορούμε να την ακολουθήσουμε όλες χωρίς να ξοδέψουμε σχεδόν τίποτα!
  • Κάθε πρωί, λοιπόν, όσο νωρίς κι έχει να πάει σε μια φωτογράφηση, το ακριβοπληρωμένο supermodel δεν παραλείπει να βυθίζει το πρόσωπό της σε παγωμένο νερό με χυμό αγγουριού! Τόσο απλά.
«Ακόμη κι αν ξυπνήσω ένα πρωί και δείχνω κουρασμένη και πρησμένη, θα γεμίσω τον νεροχύτη κρύο νερό θα ρίξω μέσα παγάκια και πολλά κομμάτια από ένα αγγούρι. Θα βουτήξω το πρόσωπο μέσα. Θα σφίξει αμέσως το δέρμα μου και η επιδερμίδα μου θα ξυπνήσει, θα δείχνει όμορφη και λαμπερή χωρίς μακιγιάζ. Έχει αποτέλεσμα» αποκάλυψε η Kate Moss στο περιοδικό Stylist.
Όσο για το σώμα της, αυτό το διατηρεί λαμπερό με πολλά μαθήματα yoga, Pilates, δίαιτα, καλή διατροφή και απολέπιση σε τακτά διαστήματα.

JOYTV.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου