Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2015

Formal ρούχα σε casual εμφανίσεις! Πώς θα ξαναφορέσεις τα κομμάτια των γιορτών

Formal ρούχα σε casual εμφανίσεις! Πώς θα ξαναφορέσεις τα κομμάτια των γιορτών;
Η αλήθεια είναι πως κατά τη διάρκεια των γιορτών το ρίχνουμε λίγο παραπάνω έξω και αγοράζουμε περισσότερα formal κομμάτια. Αυτός είναι συνήθως είναι ο κανόνας και έτσι τις περισσότερες φορές βρισκόμαστε με ένα διήμερο hangover μετά το party της παραμονής και μία ντουλάπα γεμάτη επίσημα φορέματα με τούλι, σακάκια με πούλιες, παγιέτες, γούνες και δαντελένια tops.
Η πρώτη σκέψη, λοιπόν, που σου έρχεται στο μυαλό είναι πως δύσκολα θα ξαναφορέσεις όλα αυτά τα formal ρούχα και το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περιμένεις τον επόμενο γάμο, αρραβώνα ή βαφτίσια για να τα ξαναβγάλεις από τη ντουλάπα σου. Τα βάζεις, λοιπόν, σε μεγάλες σακούλες αποθήκευσης και τα στριμώχνεις στα πάνω ράφια μαζί με μερικά άλλα ρούχα που δεν φοράς ποτέ.
Κι όμως, μια καλή ιδέα είναι να αρχίσεις να φοράς αυτά τα κομμάτια και στις casual εμφανίσεις σου. Φυσικά και γίνεται κι αν το κάνεις σωστά, τότε εύκολα μπορείς να πετύχεις μοντέρνα, στιλάτα looks.Η φούστα με τις πούλιες μπορεί να μη ταιριάζει στο αυστηρό office look σου, αλλά μπορείς να τη συνδυάσεις με πουλόβερ και μοκασίνια για να τη φορέσεις σε μία βόλτα για καφέ.
Εμείς συνδυάσαμε τα formal κομμάτια της ντουλάπας μας με τα κατάλληλα ρούχα και αξεσουάρ και σου δίνουμε ιδέες.
1. Φούστα με πούλιες+πουλόβερ+μοκασίνια
Συνδύασε τη mini φούστα σου με ένα casual πουλόβερ και ολοκλήρωσε το look σου με μία handbag και ένα ζευγάρι μοκασίνια ή μπαλαρίνες.
2. Φόρεμα με glitter ή πούλιες+ζακέτα+μποτάκια
Το αγαπημένο σου φόρεμα μπορείς να το φορέσεις με σκούφο, φλατ μποτάκια και μία oversized ζακέτα σε μαύρο χρώμα.
3. Φούστα με τούλι+πουκάμισο+μποτάκια
Η μαύρη σου φούστα με τούλι συνδυάζεται με καρό ασπρόμαυρο πουκάμισο, δετά μποτάκια με τακούνι και δημιουργείς πολύ εύκολα ένα νεανικό σύνολο με στιλ.
4. Σορτς με πούλιες+πουκάμισο+πουλόβερ
Μην ανεβάσεις το σορτς με τις πούλιες στα πάνω ράφια. Συνδύασέ το με λευκό πουκάμισο, μαύρο πουλόβερ και ένα ζευγάρι μπαλαρίνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου