Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

SOS tips αν τελειώνουν τα καλλυντικά σου!

Οι γιορτές πλησιάζουν και εσύ βάφεσαι όλο και περισσότερο αυτή την περίοδο; Είναι λογικό, όλες χρησιμοποιούμε σχεδόν καθημερινά το κόκκινο κραγιόν μας αλλά κυρίως τη μάσκαρα, το foundation και το concealer μας.
Τι γίνεται ,όμως, αν δεν έχεις υπολογίσει σωστά και λίγο πριν την έξοδό σου καταλάβεις πως έχεις ξεμείνει από κάποιο must have  καλλυντικό του νεσεσέρ σου; Μην ταράζεσαι-το έπαθα και εγώ ένα Σάββατο βράδυ και βρήκα κατευθείαν τη λύση!
Οι παρακάτω συμβουλές είναι για το πώς να εκμεταλλευτείς ό,τι έχει ξεμείνει από τα καλλυντικά σου καθώς και πως να αντικαταστήσεις ένα προϊόν που έχει τελειώσει, με ένα άλλο!
Μάσκαρα: Κράτησε τη μάσκαρα σου ακόμη και αν έχει τελειώσει. Κι όμως το βουρτσάκι μπορεί να δώσει σχήμα στα μάτια σου ακόμα και αν δεν υπάρχει καθόλου προϊόν στη συσκευασία. Αντικατάστησε, λοιπόν, το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες με ό,τι έχει απομείνει από την παλιά σου μάσκαρα!
Κραγιόν: Αν έχει απομείνει πολύ λίγο από το κραγιόν σου και δεν μπορείς να το απλώσεις στα χείλη σου, τότε βάλε λίγο στα μάγουλα σου αντί για κρεμώδες ρουζ! Βέβαια μιλάμε κυρίως για τις απαλές αποχρώσεις και όχι για το κατακόκκινο χρώμα!
Καφέ-Bronze σκιά: Έχεις bronze σκιά; Εκμεταλλεύσου  την και χρησιμοποίησέ την και ως πούδρα για να τονίσεις τις γωνίες του προσώπου σου.
Αν δεν έχεις μαύρο μολύβι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη μάσκαρα. Άπλωσε απαλά στο κάτω βλέφαρο και κάνε ένα ελαφρύ smokey eye καθώς απλώνεις με το βουρτσάκι.
Concealer: Το κόλπο το ξέρουμε όλοι. Αν δεν έχεις make up χρησιμοποιείς στα «δύσκολα» σημεία concealer και φυσικά όταν έχεις σπυράκι δεν ξεχνάς να το καλύψεις με μία δόση  από αυτό!

 Πηγή: joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου