Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Η άλλη όψη του νομίσματος...


Σίγουρα όλοι έχετε ακούσει για το σούσουρο που έγινε μερικές μέρες πριν με τον Σάκη Ρουβά (αν όχι δείτε ΕΔΩ κι ΕΔΩ) , ο οποίος βραβεύτηκε το βραβείο ''Κάρολος Κουν'', για την συμμετοχή του στην Αρχαία τραγωδία ''Βάκχες'' και την Χρυσούλα Διαβάτη, η οποία αντέδρασε και ρώτησε από πού και ως πού.

Σκεφτόμουνα λοιπόν κι εγώ, γιατί να το πάρει ο Σάκης - και ναι ξέρω, όλες οι Ρουβίτσες θα στραφείτε εναντίων μου αλλά δεν πειράζει, εγώ θα το πω. Όλοι κατηγορούν την κ. Χρυσούλα Διαβάτη για ''αναξιορεπή'' αντίδρασή.

Κοιτάξτε όμως και την άλλη πλευρά. Η γυναίκα είναι τόσα χρόνια ηθοποιός. Το θέατρο τα τελευταία χρόνια έχει γίνει ''μπάτε σκύλοι, αλέστε'' στην κυριολεξία. Ο καθένας είναι, δεν είναι ηθοποιός γίνεται ηθοποιός και μπαίνει στο θέατρο, χωρίς καν θεατρικές σπουδές! 
Και θα πω την αλήθεια. Ο καθένας σήμερα προσπαθεί να βγάλει λεφτά από όπου μπορεί, με ό,τι μπορεί, όπως μπορεί. Και αυτό συμβαίνει και στο θέατρο. 
Από πού και ως πού ένας τραγουδιστής να παίρνει ένα τόσο σημαντικό βραβείο  - ως ηθοποιός - εφόσον δεν ανήκει στον κλάδο!
 Η αντίδρασή της είναι απολύτως σωστή και θα έπρεπε να γίνει κατανοητή. Το γεγονός ότι επιλέχθηκε ο Σάκης Ρουβάς για ηθοποιός δεν αποτελεί κριτήριο επιλογής για θεατρικά βραβεία. 
Και πού ακούστηκε βραβείο για αρχαία τραγωδία;

Και καλά όλα αυτά. Σκεφτείτε όμως πως αν δεν ήταν ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος πήρε το συγκεκριμένο, κανείς δεν θα κατέκρινε την κ. Διαβάτη. 
Μόνο και μόνο από αντίδραση επειδή κάποιος είπε την αλήθεια στον Ρουβά δεν έχω τίποτα μαζί του, προσπαθώ να γίνω αντικειμενική. Στην προκειμένη περίπτωση είναι αυτός),πέσανε να την φάνε.
Μην κοιτάζουμε μόνο το φαινομενικό. Ας ψάξουμε και παραμέσα. 


Από την άλλη όμως αναδεικνύονται και νέα ταλέντα μέσα από αυτό και είναι πολύ καλό. 


Ξέρω, κι εγώ είπα πολλά για την αντίδραση της παραπάνω ηθοποιού - και ζητώ συγγνώμη, οφείλω να παραδεχτώ ότι ήμουνα σκληρή.

Δεν νομίζετε ότι πρέπει να σκεφτούμε και λίγο διαφορετικά;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου