Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Μυστικά ομορφιάς για φωτογραφία προφίλ…πολλών καρατίων!


Εντάξει ας μην λέμε ψέματα, όλες θέλουμε να δείχνουμε πανέμορφες στη φωτογραφία προφίλ μας στο Facebook. Αν, λοιπόν, έχεις να βγεις και σκοπεύεις να βγάλεις πολλές μα πολλές φωτογραφίες, τότε πρέπει να φροντίσεις –εκτός των άλλων- και το μακιγιάζ σου. Τα παρακάτω μυστικά ομορφιάς  σου τα προτείνουν γνωστοί makeup & hair artist…που έχουν βγάλει φωτογραφίες προφίλ… πολλών καρατίων!
 1.Σιγούρεψε ότι το make up σού ταιριάζει απόλυτα» συμβουλεύει η Fiona Stiles, make up artist αρκετών διασήμων, όπως Halle Berry, Jessica Chastain και Elizabeth Banks. «Όταν ένα foundation είναι πολύ ανοιχτό για το δέρμα σου φαίνεται πάρα πολύ μόλις αστράψει το φλας. Ταίριαξε το δέρμα με το στήθος σου κι άπλωσε μια ελαφριά στρώση στον λαιμό σου αν χρειάζεται» τονίζει.
2.»Οι γυριστές βλεφαρίδες και η μάσκαρα επιβάλλονται» επιμένει η make up artist, η οποία ορκίζεται στην Scanda-Lash Mascara. Και τα δύο κάνουν τα μάτια σου πιο ανοιχτά, όπου τα μάτια είναι το κεντρικό σημείο της φωτογραφίας. Όσο πιο ανοιχτά είναι, τόσο περισσότερο τα χτυπάει το φως και λαμπυρίζουν».
3. Ρίξε μια ματιά στις αγαπημένες σου φωτογραφίες και προσπάθησε να εντοπίσεις ένα μοτίβο.Σου αρέσει ο τρόπος που φαίνεσαι από μια συγκεκριμένη γωνία ή όταν χαμογελάς με έναν συγκεκριμένο τρόπο; Προσπάθησε να ξεπατικώσεις τις καλύτερες πόζες σου για την επόμενη φορά.
4. Δοκίμασε ένα παλιό κόλπο από τις εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί: βάλε τη γλώσσα σου πίσω από τα δόντια για να αποφύγεις ένα υπερβολικά πλατύ χαμόγελο.
5. Γέμισε τα φρύδια σου. Τα φρύδια δεν μεταφέρουν μόνο τον χαρακτήρα και τα συναισθήματα, αλλά κάνουν τη διαφορά για το αν θα φαίνεσαι σε εγρήγορση ή πιο άτονη στην κάμερα. Αν γνωρίζεις από πριν ότι θα φωτογραφηθείς, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα πιο σκούρο μολύβι φρυδιών, αφού τα χαρακτηριστικά τείνουν να δείχνουν πιο ανοιχτόχρωμα στις φωτογραφίες.
6. Βεβαιώσου ότι τα μαλλιά σου είναι λαμπερά. «Ψέκασέ τα την τελευταία στιγμή με ένα spray λάμψης» προτείνει ο hair stylist Serge Normant, ο οποίος έχει δουλέψει με τις Julia Roberts, Reese Witherspoon, Julianne Moore και Sarah Jessica Parker

πηγή: joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου