Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Κεφάλαιο μαλλιά: 5 ''ψέματα'' που σου λένε για την περιποίησή τους


Υπάρχουν τόσες  και τόσες συμβουλές για τα μαλλιά. Ένα το άκουσες από την φίλη σου, ένα στην τηλεόραση, ένα το είδες σε περιοδικό , το άλλο στο ίντερνετ. Παρ'όλα αυτά κάποια δεν είναι έτσι όπως τα περιμέναμε! Γι'αυτό δες παρακάτω μερικά ''ψεματάκια'' που σου λένε για τα μαλλιά σου. Γιατί την ''πάτησα'' κι εγώ...

Από το joytv.gr:

Χρειάζεσαι 10 διαφορετικά προϊόντα styling: Ένα προϊόν για βρεγμένα μαλλιά, ένα για το ίσιωμα, ένα για φριζάρισμα και φυσικά ένα για ψαλίδα. Τα έχεις πάρει όλα αυτά και συγκρίνεις τα μαλλιά σoυ με φωτογραφία της Jennifer Aniston. Είναι ίδια; Αν δεν είναι ίδια, τότε η συμβουλή μας είναι να αφήσεις τα συγκεκριμένα προϊόντα στην άκρη και να φέρεις στο δίπλα σου το λαδάκι και το ξύδι της γιαγιάς Σωσώς!
Πέταξε το φθηνό σου σαμπουάν: Έκανες το λάθος και πέταξες το φθηνό σου σαμπουάν γιατί απλά στο είπαν; Κι όμως δεν έπρεπε. Το σαμπουάν που ταιριάζει 100% στο τύπο των μαλλιών σου μπορεί να κάνει 4 ευρώ- μπορεί βέβαια και 44 -. Συμπέρασμα: χρησιμοποίησε το σαμπουάν σου 5-6 φορές πριν το πετάξεις.
Για να δυναμώσουν τα μαλλιά σου πρέπει να τα κουρεύεις συνέχεια: Όντως πρέπει να καθαρίζεις τη ψαλίδα κάθε 3 με 4 μήνες αλλά μην το κάνεις σύστημα. Το να κουρέυεις τα μαλλιά σου μία φορά το μήνα ή το δίμηνο δεν θα σου δώσει λύση στο πρόβλημα, καθώς οι θύλακες στο τριχωτό της κεφαλής έχουν προτέραιότητα. Επίλεξε κάποιες σπιτικές μάσκες με φυτικά προϊόντα οι οποίες θα δυναμώσουν το τριχωτό της κεφαλής σου!
Μαγιονέζα και ελαιόλαδο: Λένε πως το μυστικό για τέλεια υφή στα μαλλιά είναι η μάσκα με μαγιονέζα και ελαιόλαδο. Ωστόσο εμέις που την έχουμε δοκιμάσει τελικά δεν μας φάνηκε και τόσο αποτέλεσματική. Με άλλα λόγια προτίμησε απλά το αγνό ελαιόλαδο -το οποίο θα τοποθετήσεις στις άκρες των μαλλιών σου.
Να χτενίζεις πάντα τα μαλλιά σου από πάνω προς τα κάτω.
Αν χτενίζεις τα υγρά μαλλιά ξεκινώντας από πάνω, μπορεί να προκαλέσεις σπάσιμο. Ξεκίνα από τις άκρες και στη συνέχεια ανέβα και πιο πάνω.
Της Σοφίας Χρήστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου