Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

3+1 λόγοι για να μην πας γυμναστήριο


Θέλεις να ξεκινήσεις γυμναστήριο; Σκέφτεσαι ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να κρατηθείς σε φόρμα και να αποκτήσεις σφιχτό σώμα;

Μήπως να σκεφτείς λίγο διαφορετικά και να στρέψεις το βλέμμα σου στη φύση; Το να ξεκινήσεις να γυμνάζεσαι εκτός γυμναστηρίου, στη φύση δηλαδή, σε πάρκα, σε γήπεδα, έχει μερικά οφέλη που δε μπορείς να τα παραγνωρίσεις.
1. Καις περισσότερες θερμίδες
Το να τρέχεις στο κρύο, αυτόματα σε βοηθά να κάψεις περισσότερες θερμίδες, συγκριτικά με ένα πιο ζεστό περιβάλλον. Παράλληλα, το πιθανότερο είναι ακριβώς επειδή κρυώνεις, να αυξάνεις ταχύτητα ώστε να ζεσταθείς.
2. Ανασαίνεις καλύτερα
Ο αέρας στο γυμναστήριο περιέχει υψηλά ποσοστά φορμαλδεΰδης, διοξειδίου του άνθρακα και ειδικά στα μαθήματα αερόμπικ. Αυτό προέκυψε από μια πρόσφατη έρευνα στα γυμναστήρια της Ευρώπης! Άρα το τρέξιμο στη φύση, αν μη τι άλλο σου δίνει τη δυνατότητα να αναπνέεις πιο καθαρό αέρα.

3. Λες αντίο στη θλίψη
Ένας βασικός ένοχος, εποχιακής συναισθηματικής διαταραχής είναι οι χειμωνιάτικες ημέρες. Το να βγεις έξω και να σε δουν οι ακτίνες του ήλιου - ακόμα κι αν κρύβονται πίσω από τα σύννεφα- είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να νιώσεις καλύτερα ψυχολογικά. Η γυμναστική έτσι και αλλιώς σε βοηθάει προς σε αυτή την κατεύθυνση, οπότε ο συνδυασμός είναι σούπερ.
+1. Εξοικονομείς χρήματα
Η πρόσβαση στα πάρκα είναι δωρεάν. Δε μπορείς να παραβλέψεις ότι η γυμναστική στη φύση, σου αφήνει μερικά ευρώ παραπάνω στην τσέπη!

πηγή: ladylike.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου