Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

Τέλειες βλεφαρίδες: Οι πιο hot συμβουλές που δεν γνώριζες!


Υπάρχουν κάποιες ερωτήσεις που δεν έχει τύχει να κάνεις ποτέ σε κάποιον make up artist, παρόλο που θα ήθελες πολύ. Επίσης υπάρχουν μυστικά που δεν έχει μοιραστεί κανένας μαζί σου, παρόλο που σου είναι πολύ χρήσιμα. Εμείς συγκεντρώσαμε τις απορίες που ίσως είχες –και που είχαμε και εμείς στο παρελθόν- και τις απαντήσαμε ώστε να έχεις τέλειες βλεφαρίδες μία για πάντα!
Της Σοφίας Χρήστου
  • Τι να προτιμήσω: μία μάσκαρα για όγκο, μήκος ή για να διαχωρισμό;
Δεν είναι κακό να θέλεις ένα εξειδικευμένο αποτέλεσμα. Μπορεί να σου αρέσουν, οι μακριές βλεφαρίδες και να μην χρειάζεσαι τον όγκο, ωστόσο αφού υπάρχουν προϊόντα που προσφέρουν παραπάνω από μία ιδιότητα, τότε γιατί να μην διαλέξεις αυτό;
  • Πως ξεχωρίζεις μία καλή μάσκαρα από μία όχι και τόσο καλή;
Όταν βλέπεις υπολείμματα από μάσκαρα, τα οποία να έχουν πέσει στην περιοχή του ματιού –δηλαδή μαυράκια εκεί που είναι οι κύκλοι-, τότε καταλαβαίνεις πως το προϊόν δεν είναι πολύ καλό.
Πριν βάψουμε τις βλεφαρίδες, τις χτενίζουμε κιόλας;
Δεν είναι κακό να τις χτενίσουμε, αφού έτσι όχι μόνο τις διαχωρίζουμε αλλά διώχνουμε και τα υπολείμματα από πούδρα, make up και σκιές. Μην χρησιμοποιείς πολύ το ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, αφού τις ταλαιπωρεί και μπορεί να τις σπάσει.
Πως βάζω μάσκαρα;
Αρχικά δεν κοιτάω πάνω αλλά στον καθρέφτη για να ελέγξω αν την βάζω σωστά ή όχι. Στη συνέχεια ακουμπώ το βουρτσάκι στη ρίζα και το στρίβουμε προς τα πάνω. Με τον τρόπο αυτό η βλεφαρίδα αποκτά τρισδιάστατο εφέ και διαχωρίζεται η μία από την άλλη.

πηγή: Joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου