Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Σπυροπούλου: Έρχονται αλλαγές στην εκπομπή της;

Σπυροπούλου: Έρχονται αλλαγές στην εκπομπή της;

Μπορεί τα χαμόγελα και η θετική ενέργεια να περισσεύουν στην εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, μπορεί η ομάδα της παρουσιάστριας να συνεργάζεται αρκετά καλά και να παράγει υλικό και ρεπορτάζ, όμως, στις συσκέψεις που από χθες γίνονται στον Alpha για την προετοιμασία της εκπομπής του επόμενου Σαββατοκύριακου υπάρχει και προβληματισμός.
Τα ποσοστά τηλεθέασης της εκπομπής «Σπίτι μου, σπιτάκι μου», μπορεί να εμφανίστηκαν βελτιωμένα – ειδικά την Κυριακή – όμως, υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος για να «κεφαλαιοποιηθεί» η δουλειά που αντικειμενικά έχει γίνει για τη συγκεκριμένη παραγωγή.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο η Σπυροπούλου και η ομάδα της σημείωσαν 13% στα δυναμικά κοινά και 11,8% στο σύνολο τηλεθέασης, ενώ την Κυριακή η εκπομπή βρέθηκε σε καλύτερο σημείο στον πίνακα τηλεθέασης: στο 16,8% στα δυναμικά και στο 14,6% στο σύνολο.
Και πάλι, όμως, σύμφωνα με τα όσα συζητιούνται για δεύτερη μέρα στις συσκέψεις της εκπομπής, οι αλλαγές θεωρούνται αναγκαίες για την «ανάταση» των ποσοστών. Για την ώρα περισσότερα πρόσωπα δεν «χωράνε», ενδεχομένως, όμως, πολύ σύντομα να δούμε αλλαγές στη θεματολογία με πιο «ζουμερές» συνεντεύξεις, για αρχή. Και έπεται και συνέχεια…

πηγή: joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου