Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2014

Όλα για τα μάτια: Περιποίηση, μακιγιάζ, προϊόντα

Όλα για τα μάτια: Περιποίηση, μακιγιάζ, προϊόντα

Τα μάτια είναι το πολυτιμότερο στοιχείο του προσώπου μας καθώς και το πιο ευαίσθητο. Συγκεκριμένα, στη περιοχή του προσώπου μας το δέρμα είναι πιο λεπτό γιατί δεν υπάρχουν μύες παρά μόνο φλέβες. Αυτό συνεπάγεται τη γρήγορη –σχετικά- εμφάνιση ρυτίδων-αφού σπάει το δέρμα με το πέρας του χρόνου- καθώς και τη δημιουργία μαύρων κύκλων. Για αυτούς, λοιπόν, και πολλούς ακόμη λόγους πρέπει να φροντίζουμε και να περιποιούμαστε τακτικά την περιοχή αυτή…άλλωστε τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας!
Της Σοφίας Χρήστου
Παρακάτω θα μάθεις όλα όσα θέλεις να ξέρεις για την περιποίηση τους, την καλή τους κατάσταση αλλά και το μακιγιάζ που μπορείς να κάνεις προκειμένου φέτος τον χειμώνα να έχεις βλέμμα που υπνωτίζει.
Και μιας που είπαμε υπνωτίζει, μην ξεχνάς πως εκτός από τις κρέμες που χρησιμοποιείς, σημαντικό ρόλο παίζει ο ύπνος και η ξεκούραση. . Πριν λοιπόν την κούρα ομορφιάς που θα οργανώσεις με τις φίλες σου-ή και μόνη σου- θυμήσου να έχεις κλείσει τουλάχιστον ένα οκτάωρο ύπνου
Όσον αφορά το μακιγιάζ, οι τάσεις του φετινού χειμώνα μας αρέσουν πολύ. Άλλωστε οι επιλογές και οι συνδυασμοί που έχεις για το βάψιμο των ματιών σου είναι πάρα πολλές-σκιές, eyeliner, μολύβι – . Φέτος, λοιπόν, οι μεγάλοι οίκοι προτίμησαν να δώσουν ένταση στα μάτια, τονίζοντας έτσι το πιο δυνατό σημείο της γυναίκας.
Το smokey-eye έχει την τιμητική του, αφού έτσι τονίζονται τα χαρακτηριστικά και το χρώμα των ματιών ενώ παράλληλα είναι ότι πρέπει για την βραδινή σου έξοδο.
Από την άλλη το eyeliner, ένα all time classic καλλυντικό δεν θα μπορούσε να απουσιάζει και φέτος. Ο τρόπος που απλώνονται φέτος όλα τα προϊόντα στα μάτια είναι στην πλειοψηφία τους γραμμικός χωρίς πολλά, πολλά σβησίματα. Το αποτέλεσμα είναι μάτια εκφραστικά και βλέμμα πιο άγριο!
Τέλος οι metallic σκιές και εκείνες στις αποχρώσεις του καφέ θα δώσουν την τελική πινελιά στο μακιγιάζ των ματιών σου και θα το απογειώσουν χωρίς όμως το αποτέλεσμα να δείχνει too much!
Δείτε περισσότερα εδώ
πηγή: Joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου