Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Bραβεία Emmy: Tι φόρεσαν οι stars στο κόκκινο χαλί!

Bραβεία Emmy: Tι φόρεσαν οι stars στο κόκκινο χαλί!

Η 66η απονομή των βραβείων Emmy -είναι βραβεία που αφορούν την αμερικάνικη τηλεόραση και έχουν το ίδιο κύρος με τα Όσκαρ- πραγματοποιήθηκε τα μεσάνυχτα της Δευτέρας στο Λος Άντζελες. Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον μεγάλο απόντα της βραδιάς ειδικότερα και της ηθοποιίας γενικότερα..τον Robin Williams.
Της Σοφίας Χρήστου
Μεγάλος νικητής της βραδιάς ήταν η σειρά Breaking Bad που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά κέρδισε το βραβείο της Καλύτερης Δραματικής σειράς.
Όσον αφορά το κόκκινο χαλί, οι stars έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό με την Julia Roberts, την Ηayden Panettiere , τη Juliine Margulies και τη Heidi Klum να ξεχωρίζουν. Γενικά, οι περισσότερες celebrities προτίμησαν τις mermaid τουαλέτες σε λευκό και pastel χρώμα. Οι metallic αποχρώσεις δεν μπορούσαν να λείπουν αλλά και τα κομψά σινιόν. Όλα αυτά, έδωσαν μία πιο chic πινελιά στην βραδιά στην οποία δεν έλειψαν οι ανατροπές και τα απρόοπτα. Η μεγάλη –θετική- έκπληξη της βραδιάς ήταν ηJulia Roberts, η οποία προτίμησε ένα μπλε κοντό φόρεμα που αναδείκνυε τα καλλίγραμμα πόδια της, ενώ η Heidi Klum τράβηξε τα βλέμματα με το light orange φόρεμά της. Τέλος, εκθαμβωτική ήταν και η Sofia Vergara προτιμώντας -και αυτή- μία λευκή τουαλέτα, η οποία τόνιζε τις μεσογειακές της καμπύλες.









πηγή: Joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου