Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Η Σπυροπούλου μιλά στα media: Τι λέει για τη Γερμανού και τη νέα εκπομπή της!

Η Σπυροπούλου μιλά στα media: Τι λέει για τη Γερμανού και τη νέα εκπομπή της!

Εδώ και δύο τηλεοπτικές σεζόν έχουν γραφτεί, ειπωθεί και φημολογηθεί τα πάντα για την… πραγματική σχέση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τη Ναταλία Γερμανού.
Επίσης, η Σπυροπούλου ως τηλεοπτικό «φαινόμενο», είτε αρέσει είτε όχι, έχει αναλυθεί όσο λίγα, κυρίως για τον τρόπο που έχει να δημιουργεί ανατροπές, ακόμη και εκπλήξεις.
Έτσι, χθες «οργάνωσε» άλλη μία τέτοια ανατροπή και επιχείρησε να αλλάξει όχι μόνο τα δεδομένα για τη σχέση της με τη γνωστή παρουσιάστρια, αλλά και να παρουσιάσει και μία εικόνα που μάλλον είχε διαφύγει (;) από δημοσιογράφους και media.
Ακόμη αποκάλυψε τα συναισθήματα της για το τέλος της εκπομπής του Alpha «Μες στην καλή χαρά», χωρίς ωστόσο να δώσει κανένα στοιχείο για το περιεχόμενο της εκπομπής, την οποία θα παρουσιάζει από τη νέα τηλεοπτική σεζόν.
Τι είπε, όμως, για τη Ναταλία Γερμανού που προκάλεσε έκπληξη;
«Δεν υπήρξαμε ποτέ χθροί! Έχουμε τις ίδιες σχέσεις. Απλώς κάποια πράγματα δεν τα κατέγραφε η κάμερα. Δηλαδη, το να βρεθούμε στο σπίτι της ή στο σπίτι μου, απλώς δεν υπήρχε μια κάμερα μπροστά, καταλαβαίνετε τι λέω. Εγώ ποτέ δεν είχα πει κάτι κακό!», είπε η νεαρή παρουσιάστρια απαντώντας σε ερωτήσεις για την… αλλαγή στάσης και των δύο παρουσιαστριών.
Όσο για το πώς νιώθει που φέτος το «Μες στην καλή χαρά» ολοκληρώνει τον κύκλο του, μετά από 6 χρόνια;
«Οι κύκλοι είναι για να κλείνουνε. Εντάξει ο καθένας είχε τα δικά του σχέδια και όνειρα, τώρα θα δούμε τι μέλλει γενέσθαι. Δεν μπορώ να σου πω ότι χαίρομαι και ζητωκραυγάζω, αλλά δεν μπορώ να σου πω ότι τα έβαψα και μαύρα!».
Η παρουσιάστρια υπήρξε εξαιρετικά φειδωλή για το που θα αξιοποιηθεί του χρόνου, ενώ αντιμετώπισε με μία κάποια ειρωνεία την ερώτηση για το αν αισθάνεται έτοιμη να παρουσιάσει κάτι μόνη της, χωρίς βοηθητική ομάδα στο στούντιο.
«Νιώθω σαν τις γυναίκες που τις ρωτάνε αν είναι έτοιμες να κάνουν παιδί. Και πραγματικά, νιώθω ότι ποτέ δεν θα είμαι έτοιμη. Αν είναι να γίνει, θα γίνει από μόνο του».
Πάντως, όταν η κουβέντα επανήλθε στο κεφάλαιο «Ναταλία Γερμανού» και οι δημοσιογράφοι είπαν στην παρουσιάστρια ότι η άποψη της Ναταλίας είναι ότι η ίδια είναι «δυνατή» σε ό,τι αφορά την τηλεόραση, η Σπυροπούλου κάπως «μαλάκωσε» και χαμογελώντας είπε:
«Καταρχάς την ευχαριστώ πολύ. Η Ναταλία είναι μία από τις καλύτερες παρουσιάστριες που υπάρχουν αυτή τη στιγμή. Το να βγαίνει τέτοιο πράγμα από το στόμα της με τιμάει ιδιαίτερα!».

πηγή: joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου