Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Γιατί πρέπει να πίνουμε καφέ;

Γιατί πρέπει να πίνουμε καφέ;

Είστε λάτρεις του καφέ, και κάθε φορά που ξυπνάτε έχετε την ανάγκη να απολαύσετε την γεύση του; Εκτός λοιπόν από την ευχαρίστηση που μας δίνει ο καφές, μας προσφέρει και κάποια σημαντικά οφέλη για τον οργανισμό μας! Πάμε να τα δούμε!
1) Βοηθάει στην πρόληψη ασθενειών.
Μία μελέτη που διεξήχθη από έρευνες στο Χάρβαρντ έδειξε πως ο καφές μειώνει σημαντικά τον κίνδυνο για διαβήτη, τη νόσο του Πάρκινσον, ενώ ο κίνδυνος του παχέως εντέρου μπορεί να μειωθεί κατά 25%. Η μελέτη αποκάλυψε επίσης πως γυναίκες που λαμβάνουν παραπάνω από 4 φλιτζάνια καφέ την ημέρα, μειώνουν τις πιθανότητες για εμφάνιση καρκίνου του μαστού.
2) Έχουμε καλύτερες επιδόσεις.
Ο καφές απελευθερώνει ενδορφίνες στο σώμα μας, οι οποίες επιτρέπουν στο σώμα μας να έχουν καλύτερη διάθεση και ώθηση για να αθληθούμε. Πριν από οποιαδήποτε άσκηση στο γυμναστήριο ή στο σπίτι μπορούμε να πιούμε ένα φλιτζάνι καφέ.
3) Μας χαρίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
Μία μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Εθνικό Ινστιτούτο Καρκίνου, έδειξε ότι οι άνθρωποι που πίνουν καφέ, είναι πιθανό να έχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από αυτούς που δεν το κάνουν.
4) Μας κάνει καλό στο συκώτι.
Οι μελέτες δείχνουν πως η καφεΐνη βοηθά το συκώτι να αυτορυθμιστεί. Μειώνουν τον κίνδυνο για καρκίνο του ήπατος ή ηπατική ανεπάρκεια!
5) Μας κάνει πιο έξυπνες!
Εκτός του ότι μας κρατά ξύπνιες, η καφεΐνη, η οποία είναι το κύριο συστατικό του καφέ είναι διεγερτική, με αποτέλεσμα να μας οδηγεί σε ένα καθαρό αποτέλεσμα, καθώς αυξάνεται η διάθεση του εγκεφάλου!

 πηγή: Joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου