Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Κατερίνα Καινούργιου - Μαρία Ηλιάκη: Τσακώθηκαν οι φίλες στο τέλος της σεζόν; Όλο το ρεπορτάζ!

Κατερίνα Καινούργιου - Μαρία Ηλιάκη: Τσακώθηκαν οι φίλες στο τέλος της σεζόν; Όλο το ρεπορτάζ!

H όλη ιστορία – και έτσι όπως αυτή εξελίχθηκε μετά το χθεσινό πάρτι γενεθλίων τηςΜαρίας Ηλιάκη – θυμίζει σχολικό τσακωμό, καβγά συμμαθητριών που κάπου «έχασαν» η μία την άλλη και κάνουν τα παράπονα τους.
Μόνο που όταν τα παράπονα αυτά γίνονται μέσα από ένα δημόσιο μέσο, όπως είναι τα social media και η τηλεόραση και κυρίως, όταν τα παράπονα αυτά αφορούν τις παρουσιάστριες μίας εκπομπής, τα πράγματα παίρνουν διαστάσεις. Και τηλεοπτικές και ευρύτερες…
Ο λόγος για την ψυχρότητα που το τελευταίο διάστημα φαίνεται να έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στη Μαρία Ηλιάκη και την Κατερίνα Καινούργιου. Το «γιατί» δημιουργήθηκε αυτή η ψυχρότητα είναι μια άλλη ιστορία και πάντως – συμφωνα με τα όσα ψιθυρίζουν και στους διαδρόμους του Alpha – δεν σχετίζεται, άμεσα τουλάχιστον, με το γεγονός ότι ηΚαινούργιου ανέλαβε νέα καθημερινή εκπομπή, ακριβώς στο οριστικό φινάλε της επιτυχημένες εκπομπές «Δέστε τους».
Αυτό, όμως, που ως κακό κλίμα υπέβοσκε τις προηγούμενες μέρες στα καμαρίνια, εκδηλώθηκε, όταν η Μαρία Ηλιάκη αποφάσισε να γιορτάσει τα γενέθλια της, παρέα με όλους τους συντελεστές της εκπομπής (από τον Νίκο Μουτσινά και τους αρχισυντάκτες – σκηνοθέτες και άλλους φίλους της Ηλιάκη από τα media, όπως ο Μάκης Πουνέντης), όχι όμως και με την Κατερίνα Καινούργιου…
Η ίδια χθες, περίπου την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη το πάρτι της Ηλιάκη σε εστιατόριο του Χαλανδρίου, «ανέβασε» στο Twitter μία «σπασμένη» καρδιά, διευκρινίζοντας ότι είναι πολύ στενοχωρημένη, αλλά όχι θέματα προσωπικά, εννοώντας ότι φιλικό ήταν το ζήτημα που την πλήγωσε.

Όμως, το θέμα είχε και συνέχεια, αφού η Ηλιάκη είχε φροντίσει να δημοσιεύσει στον ιστότοπο που διατηρεί, μία φωτογραφία από τα περσινά της γενέθλια στο στούντιο της εκπομπής «Δέστε τους», συνοδεύοντας την με ένα μάλλον πικρών διαπιστώσεων κείμενο.
«Το πιο βασικό που μου έμαθε λοιπόν αυτή η χρονιά ειναι πως δεν πρέπει να εμπιστεύομαι τόσο εύκολα τους ανθρώπους – ναι ναι άργησα αλλά το έμαθα πια- και πως οι αληθινοί φίλοι θα είναι εκεί για πάντα ό,τι κι αν γίνει. Έμαθα επίσης πως υπάρχουν άνθρωποι που λένε πολύ ωραία λόγια που όμως δεν συμβαδίζουν με τις πράξεις τους και έμαθα πως όταν αγαπάς πάντα υπάρχουν καλοθελητές που θα προσπαθήσουν να σε πείσουν για το αντίθετο», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια και φυσικά αυτό ήταν αρκετό για να πάρουν φωτιά τα τηλέφωνα και το Twitter.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η Σάσα Σταμάτη στην εκπομπή «Πρω1νό», η ίδια τηλεφώνησε στην Καινούργιου για να μάθει τι είχε συμβεί.
«Δεν με κάλεσαν εμένα», της είπε η Καινούργιου, «δεν μου είπε τίποτα κανένας».
Και αυτά μπορεί να είναι οι λεπτομέρειες μίας γυναικείας φιλίας που περνάει κρίση. Το ρεπορτάζ, ωστόσο, μοιάζει να συμπληρώνει το παζλ: μετά το τέλος της εκπομπής«Δέστε τους», αν εξαιρεθεί ο Νίκος Μουτσινάς που αλλάζει τηλεοπτική στέγη και ηΚατερίνα Καινούργιου που από τις 7 Ιουλίου ξεκινάει με ένα νέο τηλεοπτικό project, οι μόνοι που φαινομενικά μοιάζουν «μετέωροι» είναι η Ηλιάκη και ο Δάσκαλος. Και ειδικά σε ό,τι αφορά την περίπτωση της Ηλιάκη δεν έχουν ακόμη προχωρήσει οι κουβέντες, αναφορικά με τις ιδέες της για νέα concepts, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχει ολοκληρωθεί ο κύκλος επαφών στελεχών του Alpha με παρουσιαστές…
Όπως και να “χει όλο αυτό – με όσα όσα φαίνονται και όλα εκείνα που μόνο οι δύο γυναίκες μπορούν να γνωρίζουν – θα μπορούσε να είχε τελειώσει εκεί. Η κοινοποίηση του στα media και μάλιστα με τη συμμετοχή τηλεθεατριών (!) σε Twitter και Facebook να ρίχνουν λάδι στη φωτιά, ήταν μία μάλλον άκομψη εξέλιξη….

πηγή: joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου