Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Μαίρη Συνατσάκη: Τι είπε για τον χωρισμό από τον Μύρωνα!

Μαίρη Συνατσάκη: Τι είπε για τον χωρισμό από τον Μύρωνα!

Οι φήμες την θέλουν έτοιμη για νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς της ζωής της. Και η αλήθεια είναι ότι η Μαίρη Συνατσάκη, δύο μήνες μετά τον χωρισμό της με τον τραγουδιστή Μύρωνα Στρατή και όλες εκείνες τις αμήχανες στιγμές που τη ρωτούσαν γι’ αυτή τη δυσάρεστη κατάσταση, για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή της και δείχνει κάτι περισσότερο από αμηχανία.
Παράλληλα, αποκαλύπτει όσα καινούρια ενδιαφέροντα, αλλά και πρόσωπα μπήκαν στη ζωή της, κάνοντας την να σκέφτεται να αλλάξει προσανατολισμό.
Η νεαρή παρουσιάστρια, μιλώντας στο MySalonica και μετά από καιρό πολιτισμένων αντιδράσεων, άφησε να φανεί η ενόχληση της για το γεγονός ότι σε κάθε τη βήμα, κάποιος θα τη ρωτούσε για μία σχέση που έχει τελειώσει.
«Όχι, δεν θα γκρινιάξω γι’ αυτό. Αν και την τελευταία περίοδο έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά περισσότερα από αυτά που θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα αποτελούσαν “ειδήσεις” για μένα, εντούτοις είναι εντελώς ξεκάθαρο μέσα μου ότι αυτή είναι η φύση της δουλειάς μου. Η οδός είναι “μην απαντάς σε ό,τι δεν θέλεις να απαντήσεις».
Όσο για τα νέα της ξεκινήματα στα επαγγελματικά; Ενώ βρίσκεται σε αναμονή για τη νέα της εκπομπή στον ΑΝΤ1 από Οκτώβριο, στο ενδιάμεσο η Συνατσάκη πρωταγωνιστεί στη νέα web σειρά της διαδικτυακής τηλεόρασης του καναλιού, με τον τίτλο «Τη μάνα μου τη λένε Γιάννη».
Όπως αποκάλυψε η Συνατσάκη, η πρόταση της έγινε από τον σεναριογράφο και σκηνοθέτη του σίριαλ, Κωνσταντίνο Θάνο και της φάνηκε πολύ ενδιαφέρον το όλο concept.
«Εντελώς απρόσμενα. Μου έκανε την πρόταση ο σεναριογράφος και σκηνοθέτης της σειράς Κωσταντίνος Θάνος και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον», είπε η παρουσιάστρια, η οποία αποφάσισε να δοκιμάσει και το υποκριτικό της ταλέντο σε έναν χώρο που πιστεύει πολύ, το διαδίκτυο.
 πηγή: Joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου