Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

Πώς να φορέσεις την αθλητική σου φόρμα καθημερινά

Η αθλητική φόρμα είναι ότι πιο άνετο μπορείς να φορέσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μπορεί να μην προορίζεται για μία βραδινή έξοδο, αλλά είναι ιδανικό ρούχο για όλο το υπόλοιπο της ημέρας, αφού είναι ταυτόχρονα βολική και stylish! Επιπλέον, μία φόρμα μπορεί να συνδυαστεί με πολλά διαφορετικά αξεσουάρ και έτσι να ξεφύγει από τον συνηθισμένο συνδυασμό «αθλητικά ρούχα από πάνω μέχρι κάτω».
1.Φόρεσε την αγαπημένη σου φόρμα με ένα αμάνικπ τζιν jacket που θα κάνει τη διαφορά. Όσο πιο έντονο είναι το χρώμα της φόρμας σου τόσο πιο εντυπωσιακή θα είναι η εμφάνισή σου!
2.Εάν θέλεις μία αλλάγη φόρεσε την αθλητική σου φόρμα και από κάτω συνδύασέ τη με μπότες UGG ή plimsolls. Προτίμησε τον συνδυασμό αυτό, όταν ο καιρός είναι βροχερός.
3.Τέλος μην ξεχάσεις να προσθέσεις τα αγαπημένα σου αξεσουάρ όπως ένα κασκόλ, έναν μάλλινο σκούφο, ένα απλό κολιέ και μία εντυπωσιακή τσάντα!

ΠΗΓΗ: http://joytv.gr/%CF%80%CF%8E%CF%82-%CE%B8%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B1%CE%B8%CE%BB%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%BF%CF%85-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1/#gallery14

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου