Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Πώς να μείνουμε για πάντα φρέσκες και λαμπερές!

Πώς να μείνουμε για πάντα φρέσκες και λαμπερές!

Η διαδικασία της γήρανσης είναι φυσικό φαινόμενο. Ο χρόνος αφήνει επάνω μας τα σημάδια του. Δεν είναι και τόσο κακό αν το σκεφτούμε. Περισσότερο ρομαντικό θα έλεγα. Το να παραμείνουμε για πάντα νέες είναι φυσικό αδύνατον. Κάθε ηλικία έχει την δική της ομορφιά και εμείς την απολαμβάνουμε. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε όμως είναι να προσέχουμε τον τρόπο ζωής μας, ώστε η λάμψη και η φρεσκάδα να μην φύγει ποτέ από πάνω μας.
Πίνουμε νερό.
Πίνουμε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα. Το σώμα μας θα είναι ενυδατωμένο και περισσότερο λειτουργικό. Επιπλέον το πεπτικό μας σύστημα λειτουργεί καλύτερα και αποτρέπει την δυσκοιλιότητα. Η επιδερμίδα μας διατηρείται ενυδατωμένη και φρέσκια.
Μειώνομε το άγχος.
Είναι δύσκολο να μάθουμε να διαχειριζόμαστε το άγχος, η αλήθεια είναι όμως ότι όταν επιβαρύνουμε την ψυχική μας υγεία επιταχύνουμε την διαδικασία της γήρανσης. Όταν είμαστε αγχωμένες το σώμα, χάνει την ισορροπία του με αποτέλεσμα να προκαλείται βλάβη στην έκκριση ορμονών. Για να το αποτρέψουμε, μπορούμε να κάνουμε γυμναστική, yoga, διαλογισμό και να παίρνουμε βαθιές αναπνοές.
Χρησιμοποιούμε μάσκες προσώπου από αγνά υλικά.
Μερικά αγγουράκια στο πρόσωπο. Τρίβουμε φράουλες και τις απλώνουμε στο πρόσωπο, καθώς βοηθάνε στην αναγέννηση του κολαγόνου. Φυσικό aloe vera είναι κάτι που επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να απαλλαγούμε από τις ρυτίδες και τις γραμμές στο πρόσωπο. Επιβραδύνει την γήρανση με φυσικό τρόπο.
Γυμναζόμαστε τακτικά.
Η άσκηση βοηθάει στην ευελιξία, στην τόνωση της μυϊκής μας μάζας και στην βελτίωση της φυσικής μας κατάστασης. Ενισχύει την ροή του αίματος και μας προστατεύει από καρδιακά προβλήματα. Η τακτική άσκηση, βοηθάει ακόμη την μνήμη μας!
Ακολουθούμε μία υγιεινή διατροφή.
Επιμένουμε στα θαλασσινά, τρώμε φρούτα και λαχανικά που έχουν πολλά αντιοξειδωτικά και μας προστατεύουν από ασθένειες. Επιλέγουμε προϊόντα ολικής αλέσεως και λέμε αντίο στο άσπρο ψωμί. Είναι καλό να ακολουθούμε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής.
 πηγή: joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου