Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Adele - αδυνάτισε - πώς είναι χωρίς μακιγιάζ; - πώς ήτανε μικρή;

Adele: Δες πόσο αδυνάτισε!

Μετά τη γέννηση του γιού της, η διάσημη τραγουδίστρια αποσύρθηκε για λίγο από τις υποχρεώσεις της, ενώ φροντίζει να κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η Adele, 25, όμως επέστρεψε ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στο Twitter και εκανε όλους να μιλάνε για το πόσο αδυνάτισε.
Η κίνηση της Adele ήταν στα πλαίσια της εκστρατείας για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού- την οποία μάλιστα διοργάνωσε η φιλανθρωπική οργάνωση Drop4Drop, που διοικεί ο σύντροφός της Simon Konecki- και η φωτογραφία περιλαμβάνει τέσσερα καρέ: ένα με την Adele να πίνει νερό, ένα με τον 17 μηνών γιο της Angelo που προσπαθεί να πιάσει το ποτήρι του, ένα με ένα μπολ το οποίο η ίδια γεμίζει με νερό στη βρύση και ένα άλλο που απεικονίζει μια γυάλια ψαριών. Το μήνυμα της τραγουδίστριας ήταν βεβαίως σχετικό με την ιδέα της καμπάνιας: «Ανεβάστε όλοι σας μια φωτογραφία σας με νερό! Ενώ πίνετε, κάνετε μπάνιο, μαγειρεύετε ή καθαρίζετε!»
Ωστόσο, αυτό που έκανε μεγάλη εντύπωση ήταν το αδυνατισμένο της πρόσωπο. Η Adele, πάντως, στο παρελθόν είχε δηλώσει ότι ο μόνος λόγος για να κάνει δίαιτα ήταν αν ένιωθε ότι τα κιλά της είχαν συνέπειες στην υγεία της.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Δες παιδικές φωτογραφίες της Adele! Ήταν αξιολάτρευτη!
Έτσι λίγα χρόνια πριν
Έτσι είναι τώρα

Έτσι ήτανε μικρή

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Και να την δούμε χωρίς μακιγιάζ!
Με μακιγιάζ
Χωρίς μακιγιάζ!!!

πηγη: joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου