Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Πώς να χάσω κιλά; 9 Συμβουλές που σώζουν!

Πώς να χάσω κιλά; 9 Συμβουλές που σώζουν!
Κάθε φορά, αναρωτιόμαστε πώς να χάσουμε κιλά. Κόβουμε τα γλυκά, πίνουμε νερό, γυμναζόμαστε. Τι πραγματικά πρέπει να κάνουμε;
1) Βάζουμε πρόγραμμα. 30 λεπτά αερόβια γυμναστική και 3 σετ με 12 επαναλήψεις για κάθε άσκηση στο γυμναστήριο καθημερινά. Αν δεν προλαβαίνουμε, τότε πηγαίνουμε μέρα παρά μέρα.
2) Πίνουμε νερό και κόβουμε τα αναψυκτικά. Επιτρέπονται οι φυσικοί χυμοί για ενέργεια.
3) Κόβουμε το ψωμί και μειώνουμε την ποσότητα των ζυμαρικών. Υπάρχουν τρόποι για να αντικαταστήσουμε το ψωμί. Για παράδειγμα στην θέση μιας μπαγκέτας με κοτόπουλο τρώμε μία σαλάτα με κοτόπουλο. Μειώνουμε τα ζυμαρικά μας, και τρώμε σαλάτες.
4) Κατά την διάρκεια της ημέρας αν πεινάμε παίρνουμε μαζί μας φρούτα και σταματάμε τα τσιμπολογήματα.
5) Αν χρειαζόμαστε κάποιο επιδόρπιο ας φάμε γιαούρτι με μέλι.
6) Πίνουμε καφέ μισή ώρα πριν την γυμναστική. Μας τονώνει, μας δίνει ενέργεια και μας κάνει πιο αποτελεσματικές. Καίμε περισσότερες θερμίδες χωρίς να το καταλαβαίνουμε.
7) Βάζουμε πρόγραμμα στον ύπνο μας. Δεν κοιμόμαστε άτσαλες ώρες και φροντίζουμε να ξεκουραζόμαστε. Όταν ξυπνάμε δεν είμαστε ακόμα σε λήθαργο, με αποτέλεσμα ο οργανισμός μας να μην έχει ανάγκη από ζάχαρη.
8) Προσθέτουμε στην διατροφή μας τα θαλασσινά. Ο σολομός είναι μια πολύ καλή επιλογή. Έχει θρεπτικές ουσίες και βοηθά το δέρμα μας να είναι πιο λαμπερό.
9) Πάνω από όλα είμαστε αποφασισμένες ότι θα προσέξουμε την διατροφή μας.
Καλή μας αρχή!

πηγή: Joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου