Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Θα κερδίσει ο Γιούρι το The Voice; - Σπάνιες φωτογραφίες, ο ρόλος του πατέρα του και το πρώτο paparazzi!

Θα κερδίσει ο Γιούρι το The Voice; - Σπάνιες φωτογραφίες, ο ρόλος του πατέρα του και το πρώτο paparazzi!

Το όνομα του 16χρονου Γιούρι Μελίκοβ το ακούσαμε για πρώτη φορά στις 24 Ιανουαρίου του 2014, σε ένα από τα πρώτα επεισόδια του The Voice.
Κι αυτό το όνομα, ίσως να μην το θυμόμασταν τόσο καλά, αν δεν συνοδευόταν από ένα σχόλιο του παρουσιαστή του Γιώργου Λιάγκα – που μεταξύ σοβαρού και αστείου, ανέφερε ότι πρόκειται για τον γιο μεγιστάνα, από την είδηση ότι ο πατέρας του, του έκανε δώρο ένα τσέλο αξίας 4.500 ευρώ και από το γεγονός ότι ο μικρός ρίσκαρε να βγει στο stage με… «Delilah» και Tom Jones και τελικά τα κατάφερε…
Σήμερα, τρεις μήνες μετά και ενώ από τον μεγάλο τελικό του The Voice μας χωρίζουν μόλις δύο επεισόδια, ο 16χρονος Γιούρι είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα του talent show, τόσο για την ιδιαίτερη φωνή και τις επιδόσεις του, όσο και για τις φήμες και τους αστικούς τηλεοπτικούς θρύλους που συνοδεύουν την οικονομική επιφάνεια της οικογένειας του.
Ο πιτσιρίκος, άλλωστε, μόλις δυο μέρες πίσω, ευγενικά – ευγενικά φρόντισε να επισημάνει στον Γιώργο Λιάγκα ότι από εκείνον ξεκίνησαν όλα αυτά με το σχόλιο περί «μεγιστάνα», ενώ ξεκαθάρισε ότι η οικογένεια του δεν κολυμπάει στα λεφτά, όπως λέγεται, απλώς υπάρχει μία… ευχέρεια και ότι, όχι, δεν πιστεύει ότι ο πατέρας του «αγοράζει» ψήφους με μαζικά μηνύματα στα lives του The Voice.
Σε κάθε περίπτωση, η ιστορία του αγοριού με την παράξενα ώριμη φωνή, που τα καταφέρνει σε δύσκολα κομμάτια του Barry White και που η κίνηση του θυμίζει Tom Jones, είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.
Από μικρούλης ακόμη ο Μελίκοβ τραγουδούσε μπροστά σε κόσμο, χωρίς ντροπές, ενώ από την τρυφερή ηλικία των 6, η μητέρα του είχε φροντίσει να τον γράψει στο ωδείο για μαθήματα κλασικής και μοντέρνας μουσικής. Γι’ αυτό και οι φωτογραφίες που παρουσιάζει σήμερα το Joy τον δείχνουν από μικρό με μία κιθάρα ή ένα μικρόφωνο στο χέρι ή ακόμη καλύτερα φωτογραφημένο σαν star!
To έτερο «φαβορί» της ομάδας του Μιχάλη Κουϊνέλη (σ.σ.: το άλλο «φαβορί» είναι ηΑρετή Κοσμίδου), από την πρώτη στιγμή έχει δηλώσει ότι δεν πρόκειται να «μασήσει» με το αποτέλεσμα του ελληνικού “The Voice” και ότι αν δεν βγει νικητής, θα δοκιμάσει ξανά τις δυνάμεις του στο The Voice της Ρωσίας.
Γιατί εκεί; Διότι η οικογένεια του μπορεί να διαμένει στην Κύπρο, όπως, όμως μαρτυρά και το επώνυμο υπάρχουν ρωσικές ρίζες. Ο δε πατέρας του 16χρονου είναι επίσης γερά μυημένος στην τέχνη, αυτοδίδακτος πιανίστας και πλέον μάνατζερ του 16χρονου ταλέντου της οικογένειας του.
Άλλωστε, τα όνειρα της οικογένειας για τον Γιούρι ξεφεύγουν από τα όρια του The Voice, αφού στόχος είναι ο Γιούρι να γίνει “Worldwide and Global artist” (!).
Μάλιστα, πριν από λίγες μέρες, ο Γιούρι τραγούδησε – και κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στη Λευκωσία – μπροστά στον πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη και φυσικά αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 16χρονος τραγουδούσε μπροστά σε κοινό, αφού έχει ξαναπάρει μέρος σε συναυλίες και μουσικές εκδηλώσεις!
Όσο για τον ίδιο τον πιτσιρικά; Από τη μία ζει ως φυσιολογικός 16χρονος, με τους φίλους, τις παρέες και τον εφηβικό έρωτα του, από την άλλη μοιάζει να μη ξαφνιάζεται από το ενδιαφέρον των media και αντιδρά ήδη σαν star, όπως ακριβώς στο πρώτο του… paparazzi, όπου ο φωτογραφικός φακός τον «έπιασε» με την αγαπημένη του, Βαλεντίνα.
giouri
179407_107963885945676_2444080_n
10012520_621314781277248_874682253_n

πηγή: joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου