Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

J2US: Είναι η Τέτα η εκδίκηση της κυρίας της διπλανής πόρτας;

teta kampoureli
«Έρχεται η Τέτα γεμάτη αγάπη, γεμάτη θετική ενέργεια», ανακοίνωσε η Ζέτα στο 5ο live την είσοδο τηςΤέτας Καμπουρέλη, της εξπέρ επιχειρηματία του μανικιούρ-πεντικιούρ, κατά την είσοδό της στο «πίσω δωμάτιο» για να ακούσει τη βαθμολογία μαζί με τον παρτενέρ της, Χάρη Βαρθακούρη.
Έχοντας ξεχάσει στο performance της τα λόγια του «Θέλω τα ώπα μου» που ερμήνευσε ως άλλη Βουγιουκλάκη, η Τέτα πήρε βαθμολογία ανέλπιστα υψηλή: δύο 6άρια (Ρούλα ΚορομηλάΔημήτρης Αρβανίτης) και ένα 5άρι από τον Γιώργο Θεοφάνους (που είχε αποφασίσει να μην… κεράσει βαθμό χαμηλό ανήμερα της ονομαστικής του εορτής), ενώ αντικειμενικά και το «τγία» που θα της έδινε σε μια άλλη εποχή και εκπομπή ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης (τι θυμήθηκα τώρα) θα ήταν και πολύ.
Η αλήθεια είναι πως σε πολλούς ξένισε το όνομα της Τέτας Καμπουρέλη από την πρώτη στιγμή που ανακοινώθηκε η συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του , με τη λογική πως είναι ένα σόου όπου συμμετέχουν άνθρωποι της σόου μπιζ. Ηθοποιοί κατά βάση, αλλά και επαγγελματίες από άλλους χώρους που αναδείχθηκαν και έγιναν ευρέως γνωστοί μέσα από την τηλεόραση. Ναι, τηλεπερσόνες. Τι δουλειά είχε σε όλο αυτό μια beauty expert στα νύχια που έκανε κάποιες εμφανίσεις μέσα στο μήνα στο πρωινό πρόγραμμα του Mega; Κι όμως. Να που τελικά η Τέτα αποδείχθηκε μια από τις εκπλήξεις του τραγουδιστικού σόου. Όχι επειδή έχει καλή φωνή (όπως είχε ειπωθεί αρχικά, εξηγώντας το λόγο που την επέλεξαν), αλλά επειδή είναι η απενοχοποίηση (ή καλύτερα η εκδίκηση) της γυναίκας της διπλανής πόρτας.
Η γυναίκα που κάνει κάτι που της αρέσει και το ονειρευόταν, παρόλο που δεν είναι στην πρώτη της νιότη. Που το διασκεδάζει τόσο που δεν την νοιάζει καν ο βαθμός που θα πάρει. Και που τόλμησε (στο προηγούμενο live) να φορέσει και κοντό πουκαμισάκι, αποκαλύπτοντας γυμνή κοιλίτσα και το piercing που κανείς δεν φανταζόταν –μπορεί να είπε πως ντρέπεται, αλλά δεν φαινόταν καθόλου να ντρέπεται, αλλά αντίθετα να το απολαμβάνει. Mια γυναίκα με τσαγανό, που έχει βγάλει ολίγον από τα ρούχα του τον coach-τραγουδιστή της, που έχει πάρει σοβαρά το διαγωνιστικό κομμάτι και –όπως μας δίνει να καταλάβουμε- πολύ θα ήθελε να τη βάλει τιμωρία να γράφει 100 φορές με καλλιγραφικά γράμματα και μυτερό μανικιούρ (για να της γλιστράει το μολύβι) «ο καθηγητής Χάρης έχει δίκιο και υπόσχομαι την επόμενη φορά να τον ακούω περισσότερο».
Αν, όμως, ο Χάρης Βαρθακούρης έχει έναν εκνευρισμό με την παρτενέρ του, η ίδια η Τέτα, που δεν κρίνεται ούτε η ζωή, ούτε η καριέρα της και η επιχείρησή της από το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, το διασκεδάζει μάλιστα με θράσος και αυτοπεποίθηση που… σπάει κόκαλα και κάνει τον τηλεθεατή που κορόιδευε «ποιος την ξέρει τώρα αυτή» να τη γνωρίσει. Με ατάκες μελετημένες.
-«Δεν πειράζει, καρδούλα μου, δεν πειράζει», γύρισε και είπε στον σκηνοθέτη των Κλεμμένων Ονείρων, Δημήτρη Αρβανίτη, στην επιτροπή. Καρδούλα της!
-«Είναι για τα μέτρα μου. Τέτα το βάφτισα. Να μην το λέμε πια «Θέλω τα ώπα μου», Τέτα να το λέμε το τραγούδι», σχολίασε για το τραγούδι της Βουγιουκλάκη που εκτέλεσε.
-«Σας αγαπώ», είπε στον σκληρό κριτή Γιώργο Θεοφάνους, εξηγώντας του πως δεν πρέπει να περιμένει και πολλά από εκείνη. «Τι ξέρω εγώ από μουσική; Έχω πάει σε μια χορωδία Τρικάλων όταν ήμουν μικρή. Τι άλλο να κάνω;», τον κατατρόπωσε με νάζι.
-Και έχει και… μετριοφροσύνη όταν δηλώνει ευθαρσώς πως «Στις πρόβες είμαι καλύτερη», ενώ χαιρετά το κοινό, λέγοντας «Ελπίζω να περάσατε πολύ καλά με μένα, δεν πειράζει που ξέχασα τα λόγια μου, σας αγαπώ πολύ».
Κι εκεί που η Τέτα ήταν το «ποιος την ξέρει τώρα αυτή» του J2US, live με το live αναδεικνύεται στο τηλεοπτικό next best thing, η παίκτρια στην οποία κάθε ώριμη τηλεθεάτρια θα βρει σε αυτήν κάτι από τον εαυτό της. Και, παράλληλα, έχει και τις «ευλογίες» της Ρούλας Κορομηλά. «Έχει την τσαχπινιά την γνωστή, είναι χαριτωμένη. Αλλά πίσω από τη γατούλα, η Τέτα είναι μια γάτα με πέταλα. Είναι μια επιχειρηματίας που προσπαθεί να προωθήσει τα θέλω της», δήλωσε η εθνική μας κριτής για την Τέτα που –μην το γελάμε- εξολόθρευσε και την αντίπαλο Ράνια Θρασκιά που επίσης δεν είχε τοπ φωνή, αλλά ένα νάζι που για πρώτη φορά ξετύλιξε στη μικρή οθόνη. Έστω για 5 επεισόδια.
πηγή: peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου