Υλικά για 20-25 cupcakes:
- 125 γρ. μαργαρίνη
- ½ φλιτζ. τσαγ. σπορέλαιο
- 1 φλιτζ. τσαγ. ζάχαρη
- 3 μπανάνες ώριμες
- 1 μήλο ψιλοκομμένο
- 3 αυγά
- 2 φλιτζ. τσαγ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 1 φλιτζ. τσαγ. μπισκότα
- 2 κ. γ. μπέικιν πάουντερ
- 2 βανίλιες
- 1 κ. γ. αλάτι
- 2 κ. γ. κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Στον κάδο του μίξερ χτυπάμε τη μαργαρίνη, το σπορέλαιο και τη ζάχαρη για 6 λεπτά ώσπου να αφρατέψουν.
- Προσθέτουμε τις μπανάνες πολτοποιημένες, τα αυγά ένα ένα και ανακατεύουμε σε σιγανή ταχύτητα.
- Συνεχίζουμε με τα μήλα τα οποία έχουμε ψιλοκόψει.
- Ρίχνουμε το κουάκερ και σιγά σιγά το αλεύρι μέσα στο οποίο έχουμε ανακατέψει τις βανίλιες, το μπέικιν πάουντερ, την κανέλα και το αλάτι.
- Ανακατεύουμε το μείγμα μέχρι να ενωθούν τα υλικά και το μοιράζουμε στις θήκες για τα cupcakes.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170° C και ψήνουμε για 25 λεπτά.
- Δοκιμάζουμε με μια οδοντογλυφίδα και αν βγει στεγνή τα βγάζουμε και τα αφήνουμε να κρυώσουν πριν τα σερβίρουμε.
πηγή: fthis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου