Αναζήτηση

Music

Translate

VISIT MY NEW BLOG COCO IS PLANNING TO LEARN EVERYTHING ABOUT PLANNING AND PLANNERS!

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Οι ταινίες της εβδομάδας



Ας δούμε τις νέες ταινίες τις εβδομάδας και τι μπορούμε να δούμε:

Η Κλέφτρα Των Βιβλίων (The Book Thief)
Κατά την περίοδο του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου στη Γερμανία, η Λιζέλ καταφέρνει να μεταμορφώσει τις ζωές όλων των ανθρώπων γύρω της. Για τη νεαρή κοπέλα, η δύναμη των λέξεων και της φαντασίας είναι το μοναδικό μέσο διαφυγής και ψυχαγωγίας απέναντι στα θυελλώδη και τρομακτικά γεγονότα που περιβάλλουν την καθημερινότητα, τόσο της ίδιας, όσο και των ανθρώπων που γνωρίζει και αγαπά.
Σκηνοθεσία: Brian Percival
Παίζουν: Sophie Nélisse, Geoffrey Rush, Emily Watson
Φρανκενστάιν (I, Frankenstein)
O Άνταμ, το εκπληκτικό “δημιούργημα” του Δρ. Φρανκενστάιν εξακολουθεί να βαδίζει δίπλα μας, σε σκιές και σε μονοπάτια απερπάτητα. Όταν, εντελώς ξαφνικά, οι ατυχείς συγκυρίες τον φέρουν στο πεδίο μιας μάχης, ανάμεσα στο καλό και το κακό, τότε θα συνειδητοποιήσει ότι η μοίρα της ανθρωπότητας θα κριθεί από τη δική του αποφασιστικότητα. Ως κλειδοκράτορας της απόλυτης αλήθειας, ο Άαρον Έκχαρτ δίνει στο δημιούργημα του Φρανκενστάιν την εκδοχή ενός χαρακτήρα που δεν είχαμε φανταστεί ποτέ.
Σκηνοθεσία: Stuart Beattie
Παίζουν: Aaron Eckhart, Bill Nighy, Miranda Otto
Ender’s Game
Ο νεαρός Ender Wiggin προσλαμβάνεται από το Διεθνές Στρατιωτικό Σώμα να ηγηθεί του αγώνα κατά της Formics, μιας εξωγήινης φυλή, η οποία σε προηγούμενη εισβολή, εκμηδένισε σχεδόν την ανθρώπινη φυλή.
Σκηνοθεσία: Gavin Hood
Παίζουν: Harrison Ford, Asa Butterfield, Hailee Steinfeld
Τζακ Ράιαν: Η Πρώτη Αποστολή (Jack Ryan: Shadow Recruit)
O Τζακ Ράιαν, ως νέος μυστικός αναλυτής της CIA, αποκαλύπτει μια συνωμοσία των Ρώσων για την συντριβή της οικονομίας των ΗΠΑ που σχετίζεται με μία τρομοκρατική επίθεση.
Σκηνοθεσία: Kenneth Branagh
Παίζουν: Chris Pine, Kevin Costner, Keira Knightley
Νεμπράσκα 
Ένας ηλικιωμένος μέθυσος ξεκινά ένα ταξίδι από τη Montana στη Nebraska με τον γιο του που έχουν αποξενωθεί, προκειμένου να διεκδικήσει ένα βραβείο εκατομμυρίων δολαρίων από το Mega Sweepstakes Marketing.
Σκηνοθεσία: Alexander Payne
Παίζουν: Bruce Dern, Will Forte, June Squibb
Η Αιώνια Επιστροφή του Αντώνη Παρασκευά
Ο Αντώνης φτάνει σε ένα κλειστό ξενοδοχείο κοντά στη θάλασσα Είναι χειμώνας και ο Αντώνης τριγυρνάει μόνος του, νομίζοντας ότι έχει όλο τον χρόνο με το μέρος του. Ώσπου στην τηλεόραση ανακοινώνεται η εξαφάνιση του γνωστού δημοσιογράφου Αντώνη Παρασκευά.
Σκηνοθεσία: Ελίνα Ψύκου
Παίζουν: Χρήστος Στέργιογλου, Μαρία Καλλιμάνη, Γιώργο Σουξές, Θεοδώρα Τζήμου, Σύλλα Τζουμέρκα, Λένα Γιάκα, Βασίλης Δημητρούλιας
Αθηνά, Εκ του Μηδενός
Ένα ντοκιμαντέρ για την κατασκευή ενός παραδοσιακού ελληνικού ιστιοπλοϊκού σκάφους που δεν περιγράφει απλώς την τεχνική της κατασκευής του σκάφους και την αρτιότητα του αποτελέσματος, αλλά επικεντρώνεται στις προσωπικότητες και στις σχέσεις των δημιουργών που ασχολούνται με το συγκεκριμένο έργο.
Σκηνοθεσία: Φοίβος Κοντογιάννης
πηγη: joytv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου